Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Massetester elever og digital undervisning i neste uke

Det blir digital undervisning på Blomdalen, Vassmyra, Furulunden og Ime skole. Vi har som mål å åpne skolene igjen på torsdag.

Elevene ved Blomdalen, Vassmyra og Furulunden skole er i karantene inntil videre. Vi planlegger å masseteste alle elever og ansatte ved Furulunden, Ime, Blomdalen og Vassmyra skoler i løpet av helgen og i begynnelsen av neste uke. Elevene ved Ime skole er ikke sendt hjem i dag, men testes for å få oversikt. De er på skolen nå, men skal i karantene når skoledagen er slutt og frem til de får negativt testsvar.

Elevene testes på teststasjonen på Doneheia. Innkalling til testing blir sendt på sms. Alle vil få tildelt time til testing – ikke ring koronatelefonen.

Lang svartid på tester

Siden vi nå tester mange, kan det ta opptil tre dager å få svar på testene som blir tatt.

Lindesnes kommune - corona

• Skjema