Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Foreldreundersøkelse 2021

Foresatte inviteres til å delta i Foreldreundersøkelsen 2021. Her kan foresatte si sin mening om elevenes trivsel, læringsarbeid og samarbeidet mellom skolen og hjemmet.

Foresattes tilbakemelding er viktig for at vi skal utvikle en enda bedre skole for alle. Vi håper du vil ta deg tid til å svare på undersøkelsen.

foreldreundersokelsen

Hva er foreldreundersøkelsen?

• Foreldreundersøkelsen er en nettundersøkelse utarbeidet av Utdanningsdirektoratet.
  • Undersøkelsen er en frivillig undersøkelse, og gjelder foresatte med skolebarn.
  • I Lindesnesskolen inviterer vi foresatte til alle elever å delta.

Når kan du svare på foreldreundersøkelsen?

Foreldreundersøkelsen vil bli gjennomført i perioden 16. februar til 26. mars. Innenfor perioden vil konkret tidspunkt for gjennomføring kunne variere fra skole til skole.

Hvordan kan du svare på foreldreundersøkelsen?

• Du vil få en SMS med lenke og påloggingsinformasjon til undersøkelsen.
  • Du kan svare via mobiltelefon, nettbrett eller PC.
  • Det vil ta ca. 5-10 minutter å svare på undersøkelsen.

Hva spør vi om?

Undersøkelsen handler først og fremst om din oppfatning av ditt barns trygghet og trivsel, det vil si det psykososiale miljøet. Andre viktige tema er blant annet arbeidet med lesing og samarbeidet mellom skolen og hjemmet om ditt barns faglige og sosiale utvikling.

Personvern

Alle svar fra Foreldreundersøkelsen blir behandlet konfidensielt. Det vil ikke være mulig å koble dine svar til deg eller ditt barn. Dine svar vil kun inngå i de samlede resultatene for skolen.

Vi oppfordrer alle foresatte til å svare på undersøkelsen. Din tilbakemelding er viktig for oss!

Les mer om Utdanningsdirektoratets foreldreundersøkelse (udir.no).

Spørsmål?

Ta kontakt med den enkelte skole dersom du har spørsmål om gjennomføring av undersøkelsen

• Skjema
  • Tjenestebeskrivelser